Julie Scott

Julie Scott

 

Even Voorstellen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: Nikki Nooteboom

 

Ik ben Julie Scott, zangeres, vocal coach, songwriter en performer.

 

Ik ben geboren in Schotland en naar Nederland gekomen toen ik 4 jaar was. Als ik Engels praat is dit nog steeds met een zwaar Schots accent en ik ben ook niet vies van een goed glas whisky, maar aan remigreren denk ik niet, want ik woon met ontzettend veel plezier in Den Haag…vanwege de zee, de humor, fijne mensen, cultuur en het vele groen.

 

Ik maak graag lange reizen met mijn grote liefde Peek, liefst in een verrot busje die een beetje muf ruikt en niet al te groot is. Op die manier vallen we minder op en voelen we ons niet zo`n toerist. Ik hou van sporten en yoga, al moet ik mezelf soms liefdevol trappen om weer aan de bak te gaan. Ik ben bevlogen en gepassioneerd wat hier en daar een vleugje grilligheid met zich mee kan brengen en ben een van de meest fanatieke filmfreaks ter wereld.

 

 

Zangles!

 

Voor mij is een van de belangrijkse elementen van zangles de persoonlijke aandacht die je hierin krijgt. Ik zoek samen met jou naar de beste manier om je stem vorm te geven, verder te ontwikkelen.

 

Je stem is onlosmakelijk met je lijf verbonden en daarom werk ik regelmatig fysiek, dat betekent dat we veel zullen opwarmen en ook de beleving van je lijf als klankast, instrument gaan onderzoeken.

 

De beleving van je stem, gevoel en techniek met elkaar in samenspraak is buitengewoon bevrijdend en leerzaam!

 

Nog een heel belangrijk element is PLEZIER!

Je zult merken dat wanneer bepaalde barrieres vervagen of zelfs verdwijnen en er vrijheid en plezier voor in de plaats komt jouw stem als vanzelf een vlucht neemt en het zingen hier enorm door verbeterd.

 

 

Kijk voor meer informatie over mij op www.juliescott.nl